NEIX UN NOU PARTIT BISBALENC I INDEPENDENT

Qui som?
TOTS PER LA BISBAL el formem persones de la Bisbal, gent diversa en edats i professions que, tot i no pensar igual en molts temes, tenim clar que volem una ciutat millor. Volem presentar-nos amb un projecte comú que sigui pensat per a tothom, per al conjunt del municipi, equilibrat, factible, i sense exclusions.

Què volem?
Simplement, volem que les coses es facin millor de com es fan ara. Volem un Ajuntament que tingui més cura de les petites coses del dia a dia. Volem espais públics més nets, carrers més endreçats, voreres més transitables, ordre en el trànsit, suport real a la gent gran i a les famílies, més reconeixement per a la gent que viu i paga els seus impostos a la Bisbal, més seguretat, una política d’impostos més justa… I volem un ajuntament més proper que escolti i, sobretot, que parli clar i compleixi els seus compromisos.

Com treballem?
Treballem sempre en equip tots els temes. Volem ser positius, fer propostes que toquin de peus a terra i defugir els debats estèrils i crítiques inútils. Ja sabem què es fa malament, es tracta de com ho podem fer millor. Ser independents i sense pactes amb cap partit nacional ens permet poder parlar amb tothom, el diàleg és imprescindible per fer funcionar la Bisbal.

Com ens pots contactar?
Tot just comencem, però tenim el nostre c/e info@totsxlabisbal.cat. Contacta amb nosaltres i rebràs informació de les nostres trobades i propostes.